Φίλτρο UV lamp

Φίλτρο-Κάτω-Πάγκου-3-Σταδίων-με-UV-lamp

Φίλτρο UV lamp

Από e-ydor

189.00 με Φ.Π.Α

0 εκτός 5 based on 0 customer ratings
(0 κριτικές πελατών)

Είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου 3 σταδίων που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10» (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι o τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά. Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα. Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους. Εργοστασιακά εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

  1. Υψηλής ποιότητας προφίλτρο στερεών σωματιδίων 10» απο πολυπροπυλένιο της AQUAFILTER (USA). Aφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια κλπ έως και 5 micron. Ιδανικό προ φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.

Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται απο 3 εώς 6 μήνες.

  1. Φίλτρο Matrikx PB1 (NSF) της KX TECHNOLOGIES (USA), για την ολοκληρωτική αποχλωρίωση του νερού, την δραστική μείωση μιας σειράς Οργανικών πτητικών ενώσεων (VOCs), την αφαίρεση μικροσωματιδίων (0,5 micron), παρασίτων και κυστών σε ποσοστό 99%, προσφέροντας παράλληλα μείωση του μόλυβδου με τη χρήση ειδικής ρητίνης αφαίρεσης βαρέων μετάλλων. Eξαφανίζει την όποια δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό βρύσης. (αντικατάσταση κάθε 12 μήνες)
  2. Πλήρες σύστημα UV της Pure Pro για την πλήρη αποστείρωση του νερού.
  • Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
  • Έξοδα αποστολής  5€

Σε απόθεμα

Συγκρίνω

Φίλτρο Κάτω Πάγκου 3 Σταδίων με UV lamp Είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου 3 σταδίων που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10».Εγκαθίσταται ως τελευταίο στάδιο σε φίλτρα νερού κάτω πάγκου και σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης και εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών που τυχόν μολύνουν το νερό βρύσης. Η αποστείρωση με Υπεριώδη ακτινοβολία (UV) δεν αλλάζει τη χημική και φυσική σύσταση του νερού, ενώ ολόκληρη η ποσότητα του νερού που διέρχεται από το σύστημα, υποβάλλεται σε αποστείρωση. Το σύστημα περιλαμβάνει λάμπα UV των 6 watt (επεξεργασία 4 λίτρων νερού ανά λεπτό), τροφοδοτικό με ένδειξη λειτουργίας και clips στήριξης. Προτείνεται η αντικατάσταση της λάμπας UV (ανταλλακτικό) κάθε 9.000 ώρες λειτουργίας. Eναλλακτικά,μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε φίλτρο 10″ ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό κατά περίπτωση αποτέλεσμα (πχ μείωση σκληρότητας, αφαίρεση κυστών και παρασίτων, αφαίρεση σιδήρου, νιτρικών κλπ).
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε όπως εσείς επιθυμείτε! Το σύστημα τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις, κλειδί σύσφιξης κανίστρων)

  • Διαστάσεις: 63 x 23 (cm)
  • Διάμετρος παροχής: 1/2’’
  • Θερμοκρασία: 2-45 0C
  • Μέγιστη πίεση: 10 bar
  • Είναι κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Κριτικές πελατών
0
0 ακροαματικότητα
1 Αστέρι
0%
2 Αστέρι
0%
3 Αστέρι
0%
4 Αστέρι
0%
5 Αστέρι
0%
Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γράψτε μια κριτική πελάτη

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Φίλτρο UV lamp”